Your search results

Rózsa Liget Társasház

A Szent Anna néven ismertté és méltán kedveltté vált társasházaknak egy újabb gyöngyszeme kerül megépítésre Győr zöldövezeti részén. Szabadhegy városrészben a Rózsák tere közelében, csendes, családi házas övezetben. A városrész kertvárosi jellege, az autópálya felhajtó és az Ipari park, illetve az AUDI közelsége miatt méltán kedvelt célpontja otthonukat kereső ügyfeleknek!

A RózsaLiget Társasház a kisebb garzonoktól a penthouse jellegű lakásokig biztosít lehetőséget a kertvárosi életet kedvelő generációk részére, hogy mindenki otthon érezhesse magát.

Az otthonok kialakításában változatos méretű lakások, világos életterek, tágas, nagy erkélyek kínálják a magánszférát. A legkisebb garzonoktól a legnagyobb penthouse jellegű lakásokig kínálunk választékot minden korosztály számára.

Egyedi, attraktív és karakteres társasház, amely a nyugodt városi életet és az egészséges zöld környezetet ötvözi.

https://lakopark.ingatlan.com/rozsaligettarsashaz

ÖKO koncepcióban készül, korszerű építőanyagokkal, magas műszaki tartalommal, minőségi kivitelezéssel. Napelemekkel biztosítjuk a ház energiaellátását, 2 lépcsőház, 2 lift, zöldterülettel rendelkező földszinti lakások, zárt udvari és fedett parkolók, kerékpártároló, privát tárolók, akadálymentesített lépcsőház, térfigyelő kamerarendszer megépítésével biztosítjuk leendő vásárlóink kényelmét.

A társasház téglából épül, 20 cm-es külső hőszigetelő rendszerrel, 4 rétegű Internorm ablakokkal, a házban 2 lépcsőház és 2 nagy teljesítményű lift, térfigyelő kamera, kaputelefonos rendszer kerül kialakításra. Az épület alatt teremgarázsok, a zárt udvaron gépkocsibeállók, illetve privát tárolók vásárolhatók. Babakocsi és kerékpártárolás a földszinten lesz, parkosított zöldterület, kialakított játszótér pedig a közös udvaron.

http://icgyor.ingatlan.hu/ic/ujotthonok/

 

A lakások fűtéséről egyedi mérőkkel ellátott házközponti fűtés gondoskodik radiátoros hőleadókkal szerelve, egyedi igény esetén van lehetőség padlófűtés kialakítására is. A földszinti lakások privát zöldterület kizárólagos használati jogával rendelkeznek.

A beruházók: C.T. & Partner Kft. / BJB-System Kft. / Internorm Stúdió Kft.

Győr vezető ingatlanfejlesztői már tíz éve tőkeerős szereplői és aktív résztvevői a győri ingatlanberuházásoknak. Társasházaik Győr városrészeinek emblematikus és különleges épületei, innováció és otthonosság, magas műszaki tartalom jellemzi őket, amelyek elnyerték ügyfeleink tetszését és bizalmát.

https://ctpartner.hu/
https://bjb.hu/
https://internormstudio.hu/

Értékesítés:

http://icgyor.ingatlan.hu/ic/ujotthonok/

https://lakopark.ingatlan.com/rozsaligettarsashaz

 • 2024. június
  h K s c p s v
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930