Your search results

Szolgáltatásaink

INGATLANFEJLESZTÉS

A C.T. & PARTNER Ingatlanberuházó Győrben 10 éve meghatározó, tőkeerős szereplője a társasházi projekteknek. Számos társasházi beruházás nyerte el tetszését és bizalmát a vásárlóknak. Társasházaink emblematikus és különleges épületei Győr városrészeinek, innováció és otthonosság jellemzi őket. A Marcal-tó melletti TÓPART LIGET, Győr-Sziget kapujában a CORNER REZIDENCIA, és Marcalváros II.-n a SZENT ANNA UDVAR 1. és 2. ÜTEM vonzó karakterével és kiváló minőségével garantálják a vevők elégedettségét.

 

INGATLANKÖZVETÍTÉS

A C.T. & PARTNER értékesítési irodája, az IC PARTNER INGATLANIRODA új építésű lakóparki kínálatokat mutatja be és értékesíti az érdeklődőknek. Saját marketinges és értékesítési csapatunk prezentációs- és üzletkötési feladatai után tanácsadással, konzultációkkal segíti a vevőket a felmerülő kérdéseik megválaszolásában, igényeik teljesítésében. Eladó vagy kiadó ingatlanok közvetítése és eladása, ingatlant kereső partnereinknek a számukra legmegfelelőbb felkutatása. Lakáshitelek kínálatának bemutatása, tanácsadás és díjmentes közvetítése, teljes körű ügyintézéssel.
 

 

INGATLANÜGYI TANÁCSADÁS

A C.T. & PARTNER Tanácsadó Iroda elsősorban beruházók, intézmények, termelő – és kereskedelmi vállalatok számára nyújt szolgáltatást. Ingatlan és építésügyi tapasztalattal rendelkező munkatársaink a tanácsadás mellett végzik még a hatósági eljárási, építésügyi engedélyeztetési feladatokat. A beruházók számára felkutatják a számukra leginkább megfelelő adottságokkal és lokalizációval rendelkező telkeket, közreműködnek a telekalakítási és az engedélyezési eljárásokban.

 • 2023. február
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728