Your search results

NAPFÉNY ÉS HARMÓNIA: hamarosan kezdődik a SZENT ANNA SZIGET Társasház építése

Az idén tavasszal gyakran szerepelt a győri médiákban a volt olajgyári kémény sorsa. A városrész egykori ipari területének egyik utolsó emléke átadja helyét a város talán legkedveltebb lakóövezetének bővítéséhez.

Fotó: regigyor.hu

A Kisalföld megkeresésére válaszoltak a területet hasznosító cégek vezetői. Mit terveznek, hol tartanak az elképzelések megvalósításával.

A volt Olajgyár területén épülő Szent Anna Sziget Társasházat különleges projektként kezeli az építtető
C.T. & Partner Kft. és a BJB-System Kft. Az egyedi lakóépületről számos érdekességet elárultak a tervezők.

A népszerű Szent Anna Udvar I. és II. projektek után az építész szakma XXI. századi trendjei és a vevői igények alapján épül a Szent Anna Sziget Társasház. „Négy szinten, százhét lakást alakítottunk ki, a kisebb garzonoktól a penthouse jellegű lakásokig. Minden igényre igyekeztünk választ adni, különösen az egészséges, modern városi életet kedvelő generációk számára. Célunk, hogy mindenki az első pillanattól otthon érezhesse magát.” – válaszolt kérdésünkre Ballai Tibor a BJB-System Kft. ügyvezetője.

Az épület tervezése során cél volt, hogy a társasház a kortárs városi élet kihívásaira adjon megoldásokat. Rendkívül karakteres az épület. Izgalmassá és vonzóvá teszi az élő növényzetű zöldhomlokzat, a parkosított belső udvar és egy különleges gabion falazat. Az épületen napelemeket helyeznek el, ami az energiahatékonyságot és a kedvező fenntarthatóságot erősíti.

 

 „Olyan városrészt választottunk, amely Győr Belvárosának, egyetemi városrészének és a Duna-Rábca zöldövezeti részének arany háromszögébe esik” – mondta el dr. Szabó Ákos, a C.T. & Partner Kft. ügyvezetője.

https://www.facebook.com/szentannasziget

 

A Szent Anna Sziget Társasház a Bercsényi liget mellett, a volt Olajgyár üresen álló telkére épül. Ugyanaz a kiváló minőség, magas műszaki tartalom jellemzi, mint a Szent Anna Udvar társasházait, de a koncepciót a városrész arculatához alakították, a megjelenést, a dizájnt újragondolták.

Győr-Sziget városrész sajátosságai miatt az épületben nem lesznek földszinti lakások, ott 75 darab zárt és 40 darab kültéri parkolót alakítottak ki, egyedi és közös használatú tárolók gondoskodnak a kényelemről.

Az építkezés 2018 közepén kezdődik, és a társasház 2019 év végén készül el. A beruházók, a C.T. & Partner Kft. és a BJB-System Kft. Győrben közel tíz éve meghatározó, tőkeerős szereplői a társasházi projekteknek. Ezalatt számos ingatlanfejlesztés, beruházás nyerte el tetszését és bizalmát a vásárlóknak. Társasházaik emblematikus épületei az egyes városrészeknek.

Az értékesítés megkezdődött, a rendkívül kedvező vásárlói visszajelzések mellett a választható lakások rohamosan fogynak.  

 1. április 13.
 • 2024. május
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031