Your search results

INGATLANIRODÁVAL BŐVÍTETT A C.T. & PARTNER

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Lapcom Zrt. és az Nemzeti Adó- és Vámhivatal sokéves együttműködésének köszönhetően már hagyománnyá vált a megye legjelentősebb vállalkozásait felsorakoztató TOP 100 Kiadvány, ami minden évben azzal a céllal készül, hogy betekintést engedjen a megye gazdasági életébe, és az azt leginkább meghatározó vállalatok aktuális teljesítményébe.

Az idén is megjelent a magazin, amelyben cégünk is szerepel. Büszkék vagyunk arra, hogy a megye legjobbjai között szerepelhetünk. Itt olvashatnak rólunk, és a 2017. évben indított új üzletágunkról.

Közel tíz éves tapasztalatára alapozva a győri C.T. & Partner Kft. ingatlanberuházó cég idén ingatlanközvetítő irodát nyitott. Partnereinek a legmegfelelőbb eladó vagy kiadó ingatlan felkutatásától az ügyintézésig, teljes körű szolgáltatást kínál. Az IC Partner Ingatlaniroda tavasszal költözik az anyacég eddigi legnagyobb projektjében épülő Corner Rezidenciába.

A C.T. & Partner 2008 óta jelentős szerepet vállal nagyszabású vállalati, állami és önkormányzati projektek szervezésében. A cég Győr társasház beruházási piacán is rangot szerzett. Nevüket olyan sikeres projektek fémjelzik, mint a Tópart Liget a Marcal-tó partján, és a Szent Anna Udvar 
Marcalváros II. zöldövezeti részén. Az ingatlanok igazodnak az egyes városrészek hangulatához, innovatív, karakteres megjelenésükkel ugyanakkor üdítő frissességet jelentenek az arculatban. Hamarosan átadják a cég új büszkeségét, a Győr-Sziget kapujában álló Corner Rezidenciát, amely – a cég koncepciójába illően – üzleteket és lakásokat kínál.

Az idei év rendhagyó volt a C.T. & Partner életében. A számtalan vevői kapcsolat mentén ugyanis megjelent az igény arra, hogy a tőlük megszokott minőséget és szolgáltatási kultúrát képviselve, a cég ingatlanközvetítőként is színre lépjen. Így kelt életre a legújabb üzletág IC PARTNER INGATLANIRODA néven, amely Győr egyik legfiatalabb, de máris nagy népszerűségnek örvendő ingatlanirodája.

 


http://icgyor.ingatlan.hu/

IC PARTNER INGATLANIRODA új építésű lakóparki kínálatokat mutatja be és értékesíti az érdeklődőknek. Saját marketinges és értékesítési csapatunk prezentációs- és üzletkötési feladatai után tanácsadással, konzultációkkal segíti a vevőket a felmerülő kérdéseik megválaszolásában, igényeik teljesítésében. Szolgáltatásaik között szerepel eladó vagy kiadó ingatlanok közvetítése és eladása. Az ingatlant kereső partnereiknek a számukra legmegfelelőbb felkutatása, ingatlanügyi és jogi tanácsadás. A lakáshitelek kínálatának bemutatása, tanácsadás és díjmentes közvetítése, teljes körű ügyintézéssel teszi teljessé a szolgáltatási palettát.

 

A cél változatlan, elkötelezetten kiszolgálni az ügyfeleket, akiknek elégedettsége továbbra is a helyi ingatlanpiac elitjében tartja a céget.

 

 1. március 7.
 • 2024. július
  h K s c p s v
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031