Your search results

MERRE TART AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANPIAC GYŐRBEN?

Óriási lendületet vett az elmúlt években a társasházépítés Győrben. Alig van olyan városrész, ahol ne találkoznánk építkezéssel, a meglévő lakóparkok bővülésével. A kínálat nagy, de milyen a kereslet? Merre tart az ingatlanfejlesztés Győrben? Milyenek a vásárlói igények, és hogyan tudnak megfelelni a beruházók az új kihívásoknak? Többek között, ezekre a kérdésekre keresett választ a Győr Plusz TV riportere cégünket megkeresve. Ebből a riportból, a legérdekesebb témákat érintő kérdésekből és válaszokból válogattunk:

Bármerre indulunk el Győrben, azt tapasztaljuk, hogy évről-évre változik, szépül a város arculata. Sorra épülnek a társasházak, meglepő helyeken, impozáns épületekkel találkozunk. Több építkezésen is találkozunk a CT & Partner logójával, óriásplakáton hirdetik új társasházaikat, lakásaikat. Erről kérdezzük Matkovics Dórát, a cég vezető értékesítőjét.

Valóban, az elmúlt években egymást követik beruházásaink. Éppen, hogy átadtuk a tavalyi év elején a Marcal-tó partján a Tópart Liget társasházunkat, két különböző városrészben közel 200 lakást, 3 társasházat építünk. Győr-Sziget kapujában a Corner Rezidenciát, amely elegáns megjelenésével és prémium minőségével harmonikusan illeszkedik a fürdő, a Duna-part és a belváros közeli városképhez.

CORNER REZIDENCIA

Marcalváros II-n két igazán különleges társasházat építünk két ütemben, a Szent Anna Udvart, összesen 130 lakással és több üzlettel.

Az érdeklődés óriási, a lakások 90 %-a már a tervezőasztalról elkel, mire az alapokat lerakjuk, már a következő projekt előkészítésén dolgozunk, hogy a vásárlói igényeket ki tudjuk elégíteni.

Mi a siker titka? Hiszen a kínálat is nagy az ingatlanpiacon, az érdeklődőknek több lehetősége is van a különböző városrészekben új építésű lakást vásárolni.

Igen, a kínálat is nagy. Ha csak tíz évvel ezelőtti adatokat nézzük, akkor azt tapasztaljuk, hogy akkor évente mintegy 80-100 társasházi lakás épült. Idén, pedig ez már 1700 új lakást jelent Győrben, ami a vidéki városok között a legmagasabb.

A sikernek több összetevője van. A vevőink fontosnak tartják, a beruházó ismertségét, a referenciáit.
Lényeges a lokalizáció, az adott hely infrastruktúrája, és azt is tapasztaljuk, hogy az érdeklődők sokszor kötődnek egyes városrészekhez. Ezért fontos a beruházás helyének jó megválasztása. Az épületeknek nem elégséges a vonzó karakter, élhetőnek is kell lennie, és a legtöbb igényt kielégíteni. Ezért különös gonddal választjuk meg a tervezőirodát is.

Ebben a versenyben az ár és a minőség tekintetében milyen kihívások elé állítja a beruházókat a piac?

Gondos piackutatás előzi meg ezeket a döntéseinket. A legmagasabb minőség számunkra alapvetés, amiből egyik projektünknél sem engedünk. Ez igaz a beépített anyagokra, szerkezeti és gépészeti berendezésekre, de a generálkivitelezést végző cégekre is. Korszerű, energiahatékony és gazdaságosan fenntartható társasházakat építünk, ahol a lakásválaszték minden igényt képes kielégíteni. Egyedülállók, kis és nagycsaládok is megtalálják a számukra megfelelő garzont, vagy akár a 4 szobás lakásokat. Befektetési céllal érdeklődőknek is megfelelő kínálatot tudunk nyújtani.
A lakások reális árazását pedig a vevőink elégedettsége igazolja vissza, hiszen egy-egy 60 lakásos társasházban 1,5 hónap alatt, a tervezőasztal mellől elkelnek a lakások és üzletek.

Mindez elég ehhez a sikerhez, vagy kell valami plusz?

Bizonyára kell, mivel azt gondoljuk, hogy ezekhez a sikerekhez kellettek, hogy épületeink ebben a tekintetben is különlegesek legyenek. A Szent Anna Udvar társasházaink például öko-koncepcióban épülnek. Napelemekkel biztosítjuk a ház energiaellátását, 400 nm-es belső parkot alakítunk ki, polikarbonát – élő növényzetű zöldhomlokzatot építünk. Természetesen akadálymentesítettek az épületeink, térfigyelő kamerarendszer, udvari és folyosói tárolók, fedett, belsőudvari kerékpártartók, mind-mind vonzó extrák a vásárlók körében.

https://www.facebook.com/szentannaudvar/

 

Ebben a lendületben, ilyen sikerek mellett, mit tervez a cég, hogy néz ki a jövőkép számukra?

Tíz éves történetünk csúcsán vagyunk, meghatározóvá váltunk Győr ingatlanpiaci szereplői között. Természetesen meg szeretnénk őrizni helyünket, ami további fejlődést és szolgáltatásbővítést kíván. Kész terveink vannak. Készülünk az új társasházi projektünkre, ami az eddigi legnagyobb lesz, és szintén igazán különleges. A másik terület, amelyre nyitottunk, az ingatlan és a bankfüggetlen lakáshitelközvetítés. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szándékunk szerint a legmagasabb minőségben ezen a területen is. Hamarosan költözünk a CORNER REZIDECIÁBAN nyíló új irodánkba, ahol a partnereinknek, az ingatlanügyekben érdeklődőknek kényelmes és elegáns környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat.

 

 1. február 8.
 • 2024. július
  h K s c p s v
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031